En oppdatering

Først vil jeg beklage at jeg ikke har lagt uten noen nye ParaEtaten-striper i det siste. Dette har flere forklaringer, og blant dem er at min andre serie Kokoloco (tidligere Flirkant) har krevd mer tid. Den gjør nå gjesteopptredener i bladene EON nr. 5 (som står i bladhylla nå – løp og kjøp) og Rutetid nr. 3 (som også står i bladhylla nå – kjøp det også). I tillegg fikk jeg tilbud om å få min stripeserie Isak (som var mitt bidrag i Dagladets tegneseriekonkurranse i fjor og som har gått her) i juli-nummeret av Nemi. Dette takket jeg selvsagt ja til, men det krevde at jeg måtte fargelegge alle stripene på nytt.

Selv om jeg er glad i ParaEtaen og liker å lage serien, ser jeg meg nødt til å prioritere Kokoloco siden den faktisk kommer på trykk og jeg får betalt for den. Dette betyr ikke at ParaEtaten nedlegges, det betyr at den tar sommerferie. Som en sommerserie skal jeg legge ut Flirkant/Kokoloco-ruter her fra og med neste uke, hver tirsdag og fredag. Jeg begynner med rutene som gikk i VG i januar.

For å følge med på endringer på nettsiden og andre nyheter, så følg meg på Twitter og/eller meld deg inn i ParaEtatens Facebook-side.

Og husk: Neste tirsdag kan du lese Kokoloco her.

^ One Comment...

  1. Torstein Forr Haugbotn

    Har stor forståelse for dette, Magne!
    Veldig moro at du får sjansen til å gjøre penger ut av din hobby!
    Ønsker deg masse lykke til! :-)

) Your Reply...