Nye stripedager

Jeg beklager å måtte si det, men for en ubestemt tid framover kommer nye ParaEtaten-striper til å bli lagt bare TO dager i uken – TIRSDAG og FREDAG. Grunnen til at det nå blir færre ParaEtaten-striper, er jeg skal produsere striper til Pondus’ tegneseriekonkurranse. Og det er annen serie enn ParaEtaten jeg lager, og det fins grenser for hva jeg rekker.

Så husk, nye striper kommer nå altså på TIRSDAGER og FREDAGER. Følg med!

^ 4 Comments...

 1. Iver

  Lykke til med konkurransen! Gleder meg til å se resultatet :-)

 2. Magne

  Takk for det, Iver. Kanskje jeg legger ut noen smaksprøver på paraetaten.no i håp om litt feedback.

 3. Svein Tarald

  Ja, jeg skjønner godt at du må ha tid til den konkurransen, og håper du gjør det veldig bra! Stå på brutter’n!

 4. Magne

  Takk. Tre striper av den nye serien er ferdige.

) Your Reply...